Rólunk mondták

Nagy László

Szülőként végre rábukkantam olyan fejlesztő játékra, amely nem csak addig kihívás, amíg meg nem ismeri a gyermek az eszközt, illetve meg nem szerezte a kellő ügyességet. Az Okoskocka számtalan lehetőséget kínál. S ami számomra fontos, ez az egyetlen fejlesztő eszköz, amely nekem szülőnek is értésemre adja, miért fontosak az eszköz által fejlesztendő területek, illetve útmutatója révén lehetőséget ad nekem, hogy meg tudjam ítélni gyermekem ügyességét.

Nagy László szülő

Vargáné Kiss Tünde

Az Okoskockát alkalmazva fejlesztő eszközként azt tapasztalom, hogy a gyermekek kevésbé fáradnak, kitartóak és élvezik a foglakozásokat. Jó hogy a feladatlapokat sikerül lecserélni manipulatív eszközökre.

Vargáné Kiss Tünde tanító, fejlesztőpedagógus

Várbíróné Varga Ibolya és Hadházi Imréné

Óvodapedagógusként mindig is kerestük azokat a játékokat, amelyek tartalmasan lekötik a gyerekek figyelmét, és megfelelően fejlesztik képességeiket. Az Okoskockával képesek órákig közösen játszani. Egymásnak keresnek feladatokat, s örömmel mutatják meg nekünk ügyességüket. Ráadásul úgy tudjuk az eszköz révén nyomon követni fejlődésüket, hogy nem kell sok időt ennek szentelnünk, hisz az eszköz önfejlesztő hatású. S ami különösen jó, hogy az eszköz elnyűhetetlen, mert a megsérült elemeket fillérekből pótolhatjuk a magyar gyártó révén!

Várbíróné Varga Ibolya és Hadházi Imréné óvodapedagógusok

Lukács Magdolna

Hihetetlen! Az Okoskockával fejlesztve a gyermekeket szembetűnővé válik számomra az adott képességterület részképességeinek elkülönülése az idegrendszer működésének szintjén, s főként egyértelművé válik rövid időn belül, hogy mely részképességek nem érlelődnek megfelelően. Gyakran pontosabb diagnosztikus képet kapok egy-egy képességterületről, mint a szakértői véleményekben.

Lukács Magdolna gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus

Szabó Györgyné

Mindig is sok munkát jelentett és jelent számomra, hogy összegyűjtsek olyan egymásra épülő, és gazdag fejlesztési lehetőséget kínáló eszközöket, amelyek szakmai szempontból megfelelnek a szakértői bizottságok, illetve a nevelési tanácsadók által előírt fejlesztési céloknak. Rájöttem, hogy ez nem egy embert és egy szakmát, hanem egy szakmai teamet igényel. Olyan sok a fejlesztésre szoruló gyermek, hogy erre nekem és kollégáimnak nincs ideje, nincs kapacitása. Nagy örömet és megkönnyebbülést jelent számunkra az Okoskocka megjelenése, mert ez az eszközcsalád minden szempontból kielégíti szakmai igényeinket.

Szabó Györgyné gyógypedagógus

György Pálné

Örömteli érzés látni, ahogy a gyakorló pedagógusok kezükbe veszik az Okoskocka elemeit, s önfeledt játszani kezdenek. Pedagógusi elhivatottságukat mutatja, hogy miként a gyermekek, ők is fel akarják fedezni az eszköz nyújtotta összes (közel 50) játéklehetőséget. Persze az idő hiányában akkor még ez nem lehetséges, de az eszköz megvásárlásával teljesülhetnek ilyen irányú vágyaik.

György Pálné fejlesztőpedagógus, fejlesztő játékok forgalmazója, területi képviselő

Dr. Deliné Dr. Fráter Katalin

A fejlesztő játékok piacán forradalmian új termékként jelentkezik az Okoskocka. Nem pusztán egy részképességre orientálódik egy-két játékcél elérése érdekében, hanem koncepciója van. Egy egész képességterületet ölel fel szisztematikusan, az idegrendszer érési folyamatait követve. Így lehetővé válik a sok-sok játéklehetőség közepette megismerni a gyermek fejlődését, tehetségét, esetlegesen a tanulási zavar veszélyeztetettségének tényét.

Dr. Deliné Dr. Fráter Katalin főiskolai tanár, szakértő

ifj. Cseke Miklós

Jó látni, hogy a millió külföldi fejlesztő játék mellett végre rendelkezünk már magyar fejlesztésű termékkel is. Az Okoskocka fejlesztő játékcsalád tartalmával, igényességével méltán megjelenhet az Európai Unió piacán is.

ifj. Cseke Miklós fejlesztő játékok forgalmazásával foglalkozó Fair Play Kft. vezetője